Belkin dockinger med Thunderbolt 3 fungerer like bra på Mac som på PC. Her er alt du trenger vite om Belkin sine dockinger og denne unike teknologien.

Hva er egentlig Thunderbolt 3?

Thunderbolt ™ -teknologi, laget av Intel, øker USB-portteknologien ved å støtte både høyhastighetsdata og video. Bruk av Thunderbolt-teknologien gjennom en USB-C-port opprettet i samarbeid med USB-IF, Thunderbolt 3 er den raskeste porten som er tilgjengelig på markedet idag. Den kobler Thunderbolt-enheter, alle HD- og 4K-skjermer, og milliarder av USB-enheter ved hjelp av en kompakt, reversibel plugg - overføring av 4x data og 2x videobåndbredde på en hvilken som helst annen kabel.

Hvorfor er Thunderbolt 3 bedre?

Den økende mobiliteten til arbeidsstyrken kombinert med stadig mindre enheter skapte en utfordring innen teknologisfæren: Hvordan støtte desktophastigheter på mobile enheter? Thunderbolt ble utviklet som en løsning på denne utfordringen. Med opptil 8 ganger raskere enn USB 3.0, støtter Thunderbolt 3-teknologien de raskeste dataene og høyest videobåndbredde på en enkelt kabel.

Thunderbolt 3 Mini Dock tilbyr mulighet til en komplett arbeidsstasjon der du er. Tilbyr dobbelt høyoppløselig skjermstøtte via 2 x HDMI og tilkobling til eldre enheter via USB 2.0. Fungerer både på Mac og Windows. Akkurat nå er denne bestselgeren på tilbud!

Trenger du flere porter? Strøm?

Med Thunderbolt 3 Dock Plus kan du enkelt skape det ideelle skrivebordsmiljøet med din Mac- eller Windows-bærbare datamaskin. Tilkoblet via en enkelt Thunderbolt 3-kabelen gir de doble displayportene mulighet for en oppslukende 4K ved 60 hz opplevelse på eller en super-rask, high definition 8K på 30 hz. Her får du også strøm via USB-C som gjør at du lader pcen mens den er docket og mange andre porter til ditt utstyr. Dock Plus støtter også USB-C-PCer (3.1 Gen1 og Gen 2) uten Thunderbolt 3.

Trenger du enda flere porter? Enda mer strøm?

Thunderbolt 3 Dock Pro gjør med Thunderbolt 3-teknologien at din Mac- eller Windows-bærbare datamaskin forvandles til den ultimate arbeidsstasjonen. Dock Pro støtter doble 4k-skjermer på 60Hz eller en enkelt 8k-skjerm på 30Hz. Samtidig har du mulighet til å koble på enda flere enheter enn med Plus-utgaven, samt SD-card og har en kraftigere PSU, som kan lade kraftigere PCer. Dock Pro støtter også USB-C-PCer (3.1 Gen1 og Gen 2) uten Thunderbolt 3.

PC uten Thunderbolt 3? Behov for en enkel docking på reise?

USB-C-dockingen til deg som er på farten, slik at du kan koble til flere eksterne enheter når du trenger det. Som en ekstra skjerm via HDMI. Kan også lade PCen og gi strøm til eksterne enheter. 

YouTube Video - Discover the Thunderbolt 3 Express Dock by Belkin

Video er av en modell som er EOL. Funksjonalitet og teknologi er bedre på overnevnte modeller. Denne gir et bilde av mulighetene som finnes. 

Usikker på hvilken docking du trenger? Ta kontakt med en av våre kunderådgivere på telefon: 33 00 53 00 eller epost: salg@itegra.no så skal vi finne en optimal løsning for deg!