Samsung Galaxy A52 | A72 - Lanseringstilbud!

Kjøp nye Galaxy A52, A52 5G eller Galaxy A72 i perioden 17-25.mars og få Galaxy Buds+ for 499kr (verdi 1590kr). Tilbudet får du i Samsung Members-appen, og det er Samsung som håndterer det hele. Les mer om tilbudet nederst på siden. 

Samsung Galaxy A72

A for nye krystallklare perspektiver

Når et kamera er mer enn et kamera. Galaxy A72 er utstyrt med fem skarpe kameraer som samarbeider og hjelper deg med å ta enda bedre bilder og filmer. Hovedkameraet på 64 MP og optisk bildestabilisering gir knivskarpe bilder, også under dårligere lysforhold. Makrokameraet fanger det lille i det store og åpner en helt ny verden.

Samsung Galaxy A52 5G

A for en rask og pålitelig følgesvenn

Samsung Galaxy A52 5G er alltid med og klar for å gjøre ditt oppkoblede liv smartere og morsommere. Rask, kraftfull og med et ytre som både tåler å vises frem og være med overalt, alltid – Galaxy A52 5G er ekstra forsterket for å tåle vann og støv. Og med et kraftig batteri er du alltid klar for nye opplevelser.

Samsung Galaxy A52

A for en pålitelig følgesvenn

Samsung Galaxy A52 er alltid med og klar for å gjøre ditt oppkoblede liv smartere og morsommere. Rask, kraftfull og med et ytre som både tåler å vises frem og være med overalt, alltid – Galaxy A52 er ekstra forsterket for å tåle vann og støv. Og med et kraftig batteri er du alltid klar for nye opplevelser.

 

Tilbehør til A72 

 

<

 

Tilbehør til A52 & A52 5G