VIVE Focus 3: En ny æra for VR i businessverdenen

Det nye all-in-one VR headsettet fra HTC VIVE er her, og det er utviklet kun for bedrifter og deres behov. Med 5K oppløsning som lar oss ta et dypdykk inn i den kreative verden, og lar oss se, dele og utforske ideer med en fantastisk klarhet. 90 Hz oppdateringsfrekvens gir en silkemyk opplevelse uansett hva man vil gjøre i VR-verden.

VIVE Business Device Managment System

Alle viktige funksjoner for å administrere VR-systemet ditt. Installer, oppdater og tilordne innhold. Spor, mål og optimaliser enhetsytelsen. Administrer etter brukerkonto, innhold eller enhet for å optimalisere effektiviteten. Få støtte på bedriftsnivå og skreddersydde tekniske tjenester. Alt på en enkel og sikker plattform.

Ha full kontroll på innhold og konfigurer dine enheter på en enkel og effektivt måte - Sømløst, enkelt, sikkert. Alt på ett sted!

Les mer om VIVE Business Device Managment System her.

VIVE Business Training

VIVE Business Training er et kontrollsenter som forbedrer en-til-mange-treningsopplevelsen i VR. Design og synkroniser flyt og prosess for flere brukere (300+ VR-enheter) og maksimer effekten og effektiviteten til treningsprogrammer. Kontrollsenteret lar deg blant annet samle inn data i sanntid, gjennomføre opplæring av ansatte, lage offline eventer og akademiske seminarer.

Les mer om VIVE Business Traning her.

Se stories og de uendelige mulighetene med VIVE her.

5K oppløsning

Dykk ned i den kreative dybden. Se, del og utforsk ideer i strålende klarhet. Få frem de finere detaljene i VR-spill.

90 Hz oppdateringsfrekvens

90Hz oppdateringsfrekvens for en eksepsjonell visuell flytende opplevelse. Opplev grafikkintensive applikasjoner og spill slik skaperne ønsket det.

Opptil 120 grader synsfelt

120 grader bredt synsfelt (FOV), som utvider VR-seeropplevelsen. Gir en mer naturlig og komfortabel seeropplevelse som passer bedre med menneskets øyne.

Hi-Res-sertifisert lyd

Hi-Res-sertifiserte hodetelefoner med 3D-romlig lydintergrasjon og kraftige forsterkere, leverer oppslukende lydbilder for en mer ekte opplevelse.

Balansert komfort for lange økter

Kurver og konturer for balansert motvekt mellom brillene og batteriet. Komfort for lengre økter, spesielt treningssimuleringer som krever større bevegelser.

Hold deg avkjølt

Aktiv kjølemekanisme og termisk optimalisert batteri holder temperaturen i enheten på ideelle nivåer. Resultatet er forbedret ytelse og lengre oppslukende økter.