Vi bygger PCer etter dine ønsker og krav - akkurat som du og dine kunder vil ha det. Hos Itegra kan du skreddersy PCer for  å passe brukeren og programvaren - ikke motsatt.  Alle PCer leveres med Windows 11, men du kan også velge å få den uten OS. Vi har alltid den siste teknologien tilgjengelig i vår PC-konfigurator.

Våre eksperter har nøye satt sammen konfigurasjonsmuligheter som er kompatible. Hemmeligheten bak alle valgmulighetene er et langt samarbeid med våre komponentprodusenter og en konstant testing for å finne kompatible komponenter med god ytelse og pålitelighet.

Vi kan stress-teste og kompatibilitets-kontrollere nye komponenter i god tid før de kommer ut på markedet. Du kan trygt bytte og legge til komponenter og vite at allt fungerer bra sammen med 3 års garanti. 

 

Har du spørsmål eller trenger veiledning? Send en e-post til byggepc@itegra.no eller ring oss på tlf: 33 00 53 00

Hvorfor velge Itegra-PC?

  • 3 års garanti
  • Skreddersydd maskin - du velger, vi bygger 
  • Windows 11 er inkludert i prisen, men velg det bort i konfiguratoren om behovet ikke er der
  • Vi bygger alltid PCene med den nyeste teknologien

Itegra Office

Vi tilbyr et bredt utvalg av kontor-PCer. Vi har maskinen som passer din kundes behov - enten det er en rimelig maskin som kun skal brukes til å surfe på eller om du skal kjøre mengder med krevende applikasjoner og koble til flere skjermer.

Våre modeller