NYHET! Samsung Galaxy S21 FE

Smartere premium er lett å bli glad i

Nå blir flere av Samsungs nyeste og beste innovasjoner mer tilgjengelige. Galaxy S21 FE er nemlig utviklet med utgangspunkt i favorittene fra Galaxy S21-serien, og leveres med funksjoner og egenskaper som er viktige for mange. For eksempel et skikkelig skarpt trippelkamera og et selfiekamera på hele 32 MP. Dessuten nye, smarte AI-funksjoner som gjør det enda enklere å oppnå profesjonell kvalitet på både bilder og filmer –enten du er profesjonell fotograf eller nybegynner.

 

Samsung Galaxy S21 FE 128 GB 

 

 

Samsung Galaxy S21 FE 256 GB 

Tilbehør til Galaxy S21 FE 

 

Forhåndskjøp Galaxy S21 FE og få Galaxy Buds Live på kjøpet i perioden 11. til 30. januar. (verdi ca. 1890 kr)*

Tilbudet gjelder ved kjøp av Galaxy S21 FE (SM-G990) t.o.m. 30. januar 2022 på samsung.com/no og hos utvalgte forhandlere. Tilbudet må benyttes i perioden 4. januar til 15. februar 2022 i Samsung Members-appen. Tilbudet gjelder bare for Galaxy Buds Live i fargen svart, verdi ca. 1890 kr. Kan ikke kombineres med andre tilbud, gjelder én gang per enhet ved fremvisning av kvittering og bare for kjøp i kampanjeperioden. Levering kun i Norden. Se fullstendige vilkår her: www.samsung.com/no/offer/s21-fe-redeem

Følg fremgangsmåten nedenfor for å få dine Galaxy Buds Live;

1. Registrer en Samsung Account** senest den 15.02.2022.
2. Åpne Samsung Members-appen på din Samsung Galaxy S21 FE
senest den 15.02.2022. Gå til "Utforsk", og klikk på "Fordeler" øverst til venstre i appen og velg den aktuelle kampanjen. Merk at det kan ta opptil fem (5) virkedager før tilbudet er synlig i appen.
3. Trykk på "Benytt deg av tilbudet" -knappen for å gå til registreringssiden der du kan delta i kampanjen ved å laste opp kvitteringen og skrive inn fullt navn, e-postadresse, leveringsadresse og serienummer på din S21 FE. Vær oppmerksom på at håndtering av registrering og utsendelse av kampanjeproduktet håndteres av en tredjepartsleverandør, Veddesta Distributions AB.
4. Etter at registreringen er fullført, vil du motta en bekreftelse per e-post til e-postadressen som er koblet til Samsung-kontoen din.
5. Informasjonen blir deretter manuelt gjennomgått av Veddesta.
Ved godkjent registrering sendes kampanjeproduktet av Veddesta etter ca. 40 dager (ikke helgedager) til den angitte adressen. Vær oppmerksom på at i den grad et kampanjeprodukt midlertidig er utsolgt, kan kampanjeproduktet sendes senere enn etter 40 dager.
6. Det er kun mulig å benytte seg av dette tilbudet én (1) gang per gyldig enhet som oppfyller kampanjekravene.
7. Ved spørsmål om kampanjen kan du kontakte Samsung kundestøtte på 21 55 28 07 eller besøke samsung.com/no/support/contact