Design som aldri før

Surface Book gir deg muligheten til å bringe liv til dine ideer. Sjette generasjon Intel® Core ™ prosessor og valgfri dedikert grafikk gir rask og jevn ytelse, selv om du kjører avanserte fullversjoner av tyngre programmer som Maya®, Solidworks, AutoCAD2, og mer. Med penn og fantastisk PixelSense skjerm kan du lett skisse, endre, og markere ditt arbeid. 

Den kraftigste maskinen i sin klasse

Surface Book med Performance Base er bygget for kraft med Intel® Core ™ prosessorer og opptil 16 GB RAM. Opptil 16 timer batterilevetid for videoavspilling holder deg gående hele dagen, hver dag. Omhyggelig utformet og bygget for å vare. Surface Book med Performance Base er bygget for ytelse men er likevel tynn og lett nok til å ta med deg hvor som helst.

Spiller godt med andre

Surface kobles sømløst til de fleste enheter som iPhone, Android-telefoner, eksterne skjermer, projektorer, skrivere og TV. Ikke bare vil den nye Surface fungere godt sammen med din iPhone, men også med dine favoritt Apple-tjenester. Bare installer iTunes og iCloud for å laste ned alle filene og holde bildene dine synkronisert.

 

YouTube Video -

Husk tilbehøret som gjør din nye Microsoft Surface Book enda bedre: