HP EliteBook x360 1030 er HPs tynneste, sikreste og mest fleksible bedrifts-PC! 

 

Sammen med Windows 10 Pro får du her en PC med flere sikkerhetsfunksjoner, forbedret kontroll og en mer robust og innovativ enhet! Og som bidrar til å strekke ressursene for å få gjort mer! 

Med en allsidighet på 360° på tvers av fem moduser, uslåelig sikkerhet og en batteritid på opptil 16 timer og 30 minutter, er den tynne og lette HP EliteBook x360 1030 den perfekte PC-en for svært mobile fagfolk. Hvor enn du måtte reise med jobben eller på fritiden, har vi nå satt en ny standard for jobb og moro.

Ideell for mobile profesjonelle brukere som trenger de alle beste og mest solide bærbare PC-ene med forbedret system- og grafikkytelse i et administrert IT-miljø.

Med HP EliteBook x360 1030 får du blant annet:

Ikonisk elite-design - presisjonskuttet helstøpt CMC-amuminiumsramme

Førsteklasses beskyttelse - Sure Start 3 generasjon beskytter angrep på BIOS og Sure View holder visuelle hackere ute med et knappetrykk

Høy ytelse, høy bærbarhet - 1,28kg kombinert med 7. generasjon Intel CPU og DDR4-RAM

Universell standard - USB-C muliggjør å bruke dockinger og ladeutstyr på en mye enklere måte

 

La deg forbløffe av uimotståelig design og utrolig datakraft her:

 

Se video av HP EliteBook x360 her: 

 


Er ikke HP EliteBook x360 noe for deg?

HP har flere premium-modeller, hvor genial design som passer hånd i hanske med eksepsjonell ytelse.
Storslått utvalg av førsteklasses utstyr, laget for å gi deg en gjennomgående feilfri opplevelse.

HP setter håndverket fremfor alt annet. Raffinerte materialer, banebrytende design og konstruksjon. Sammen med fokus om å lage noen av de slankeste og mest elegante PCene du noen gang har sett. 

HP Premium-PC har det som skal til for å yte deg den førsteklasses ytelsen du trenger. Og krever. Alt fra Intel-prosessor, HD-skjermer og god lyd fra Bang & Olufsen, disse PCene er laget for å imponere på alle måter.

Arbeidsdagen din varer lenge. Det gjør batteriene som står i HP Premium PC også. Få gjort det du skal på reise, konferanse eller på kontoret. Uten å bekymre deg hvor laderen ligger.

Dette er våre andre HP Premium PCer: