Contour Design er markedsledende innen forskning, utvikling og design av ergonomiske datamus som RollerMouse, Unimouse og datatilbehør med 25 års erfaring.
Contour Design tilbyr evolusjonerende produkter som hjelper mennesker med å arbeide tryggere ved PC-ene uten risiko for fysiske smerter eller skader.

Hvorfor er ergonomisk datamus en god investering?

Svarer på det er enkelt, det er veldig lønnsomt for bedriften.


Visste du at NHO / Sintef har beregnet at sykefravær koster arbeidsgiver i gjennomsnitt kr. 2.600 i tapt produksjon og økte kostnader pr. dag! Det er omtrent det samme som prisen på 1 stk. RollerMouse det. Og, jeg kan love deg at du ikke blir sykemeldt kun en dag hvis du får musearm. Jeg har selv blitt operert i skulderen og var sykemeldt i 7 uker. Tenk deg hva det kostet min arbeidsgiver. I tillegg hadde jeg veldig mye smerter lenge før operasjonen og jeg må nok innrømme at jeg også ble ganske ineffektiv i den perioden.

 

Mange brukere «venter» dessverre til smerte og ubehag oppstår før de kjøper midtstilt mus. For de aller fleste av disse fungerer RollerMouse veldig effektivt for å lindre og eliminere smerten … men, tenk forebygging … forebygging er klart mest lønnsomt og mange PC-brukere vil bli spart for mye smerte og ubehag hvis de kjøper RollerMouse før de får vondt. I tillegg unngår bedriften mye unødig sykefravær og brukerne blir veldig fornøyde med en arbeidsgiver tenker forbygging.

Varenr: 1176488 / Prodnr: RM-RED PLUS WIRED-B
4 899,-
Eks. mva.
YouTube Video - Unimouse - The most advanced wireless adjustable mouse ever designed
YouTube Video - Best Ergonomic Mouse: RollerMouse Red (Extended Version)