Konfigurasjonstjenester

Itegra tilbyr nå diverse konfigurasjonstjenester for å forbedre et produkt eller for å gjøre ting enklere for våre kunder. Vi tilbyr i alt 7 forskjellige tjenester og disse legges i handlevognen sammen med hovedproduktene. 

Finn frem til produktet/produktene du ønsker å kjøpe hos oss og legg disse i handlevognen. Er dette for eksempel PC'er så kan du velge å oppgradere minnet, legge til ekstra harddisk, installere image, tyverimerking eller å få pakket ut produktene av esken. Legg da et eller flere av disse produktene i handlevognen sammen med hovedproduktene og gjennomfør kjøpet. Vi setter så i gang prosessen med å ferdigstille ordren for deg. Ønsker du oppgradert minne eller ekstra harddisk så legger du også ønsket minne og harddisk i handlevognen. Ta gjerne kontakt med oss for å være sikker på hvilket minne og harddisk som passer til PC'ene du ønsker.

Husk å velge samme antall konfigurasjons-produkter som du har antall hovedprodukter. Det bør påberegnes ca. 2 arbeidsdager ekstra behandlingstid for ordre som skal innom Itegra Konfigsenter, avhengig av omfang på konfigurasjonen og antall produkter som skal behandles. 

 

 Her er oversikten over tjenestene vi tilbyr: 

Autopilot

Vi kan fra nå levere Autopilot til PC- kunder som ønsker dette. Bestille SKU  200625 sammen med PCen du ønsker!
Kontakt salg@itegra.no for mer informasjon.

Påsetting av skjermbeskyttelse

Påsetting av skjermbeskyttelse til din telefon eller ditt nettbrett gjør vi enkelt, raskt og rimelig for deg. Legg telefon/nettbrett, skjermbeskyttelse og varenummer 200611 i handlevognen og gjennomfør kjøpet. Vi vil deretter sette i gang med å klargjøre forsendelsen. Har du spørsmål rundt prosessen eller til vår konfigurasjonstjeneste er det bare å ta kontakt med en av våre selgere på tlf 33 00 53 00 eller salg@itegra.no.

Installasjon av Public Display programvare

Installasjon av publiseringsløsning som lar deg styre innhold på dine skjermer. Dersom du er usikker på hvilken lisens du skal ha, hvordan det fungerer, eller spørsmål til prosessen til vår konfigurasjonstjeneste er det bare å ta kontakt med salg på 33 00 53 00 eller på epost: salg@itegra.no.

Oppgradering av internminne

Installasjon av internminne på din PC gjør vi enkelt, raskt og rimelig for deg. Legg PC, ønsket internminne og varenummer 200600 i handlevognen og gjennomfør kjøpet. Vi vil deretter sette igang med å installere valgt minne i din PC. Dersom du er usikker på hva slags minne som passer til PCen du har kjøpt, eller spørsmål til prosessen til vår konfigurasjonstjeneste er det bare å ta kontakt med en av våre selgere på tlf 33 00 53 00 eller salg@itegra.no.

Oppgradering av harddisk

Installasjon av ekstra harddisk på din PC gjør vi enkelt, raskt og rimelig for deg. Legg PC, ekstra harddisk og varenummer 200601 i handlevognen og gjennomfør kjøpet. Vi vil deretter sette igang med å installere valgt harddisk i din PC. Dersom du er usikker på hva slags ekstra harddisk som passer til PCen du har kjøpt, eller spørsmål til prosessen til vår konfigurasjonstjeneste er det bare å ta kontakt med en av våre selgere på tlf 33 00 53 00 eller salg@itegra.no.

Installasjon av image

Installasjon av forhåndsdefinert og ferdig image på din PC via USB-minnepenn gjør vi enkelt, raskt og rimelig for deg. Ta kontakt med vår salgsavdeling på telefon 33 00 53 00 eller på salg@itegra.no for avtale om hvordan videre prosess i installering av image skal skje. 

 

Avemballering 

Fjerning av uønsket emballasje knyttet til et eller flere produkter gjør vi enkelt, raskt og rimelig for deg. Vi ber deg ta kontakt med vår salgsavdeling på telefon 33 00 53 00 eller på salg@itegra.no for å definere hva som skal gjøres, og hvordan du og din bedrift ønsker dette.