Konfigurasjonstjenester


Itegra tilbyr diverse konfigurasjonstjenester for å forbedre et produkt eller for å gjøre ting enklere for våre kunder. Vi tilbyr forskjellige tjenester og disse legges i handlevognen sammen med hovedproduktene. 


Finn frem til produktet/produktene du ønsker å kjøpe hos oss og legg disse i handlevognen. Er dette for eksempel PC'er så kan du velge å oppgradere minnet, legge til ekstra harddisk, installere image, tyverimerking eller å få pakket ut produktene av esken. Legg da et eller flere av disse produktene i handlevognen sammen med hovedproduktene og gjennomfør kjøpet. Vi setter så i gang prosessen med å ferdigstille ordren for deg. Ønsker du oppgradert minne eller ekstra harddisk så legger du også ønsket minne og harddisk i handlevognen.

Ta gjerne kontakt med oss for å være sikker på hvilket minne og harddisk som passer til PC'ene du ønsker.


Husk å velge samme antall konfigurasjons-produkter som du har antall hovedprodukter. Det bør påberegnes ekstra behandlingstid for ordre som skal innom Itegra Konfigsenter, avhengig av omfang på konfigurasjonen og antall produkter som skal behandles. 


Vi kan tilby følgende tjenester:

Påsetting av skjermbeskyttelse

Påsetting av skjermbeskyttelse til din telefon eller ditt nettbrett gjør vi enkelt, raskt og rimelig for deg. Legg telefon/nettbrett, skjermbeskyttelse og varenummer 200611 i handlevognen og gjennomfør kjøpet. Vi vil deretter sette i gang med å klargjøre forsendelsen. Har du spørsmål rundt prosessen eller til vår konfigurasjonstjeneste er det bare å ta kontakt med en av våre selgere på tlf 33 00 53 00 eller salg@itegra.no.

Installasjon av SIM-kort i enhet

Itegra kan sørge for at SIM-kort er satt inn i telefonen da enheten sendes ut fra Itegra. Vi har ikke SIM-kort selv, så her må forhandler selv sørge for å sende SIM-kortet til Itegra i forkant.

Legge inn profil på enhet


Itegra legger inn en predefinert profil på telefonen før vi sender ut telefonen, dette forutsetter en beskrivelse fra kunden hva som skal gjøres. Dette er mest aktuelt i større caser.

Installasjon av Public Display programvare

Installasjon av publiseringsløsning som lar deg styre innhold på dine skjermer. Dersom du er usikker på hvilken lisens du skal ha, hvordan det fungerer, eller spørsmål til prosessen til vår konfigurasjonstjeneste er det bare å ta kontakt med salg på 33 00 53 00 eller på epost: salg@itegra.no.

Oppgradering av internminne

Installasjon av internminne på din PC gjør vi enkelt, raskt og rimelig for deg. Legg PC, ønsket internminne og varenummer 200600 i handlevognen og gjennomfør kjøpet. Vi vil deretter sette igang med å installere valgt minne i din PC. Dersom du er usikker på hva slags minne som passer til PCen du har kjøpt, eller spørsmål til prosessen til vår konfigurasjonstjeneste er det bare å ta kontakt med en av våre selgere på tlf 33 00 53 00 eller salg@itegra.no.

Oppgradering av harddisk

Installasjon av ekstra harddisk på din PC gjør vi enkelt, raskt og rimelig for deg. Legg PC, ekstra harddisk og varenummer 200601 i handlevognen og gjennomfør kjøpet. Vi vil deretter sette igang med å installere valgt harddisk i din PC. Dersom du er usikker på hva slags ekstra harddisk som passer til PCen du har kjøpt, eller spørsmål til prosessen til vår konfigurasjonstjeneste er det bare å ta kontakt med en av våre selgere på tlf 33 00 53 00 eller salg@itegra.no.

Installasjon av image

Installasjon av forhåndsdefinert og ferdig image på din PC via USB-minnepenn gjør vi enkelt, raskt og rimelig for deg. Ta kontakt med vår salgsavdeling på telefon 33 00 53 00 eller på salg@itegra.no for avtale om hvordan videre prosess i installering av image skal skje. 

 

Autopilot

Vi installerer Autopilot på kompatible enheter som støtter dette.

Forhandler må bestille SKU 200625 sammen med PCen. Kontakt salg@itegra.no for å informere oss om korrekt e-postadresse å sende CSV-filen til.

Tyverimerking

Itegra har etikettmaskin til å skrive ut tyverimerker basert på forhandlerens behov. Kontakt Itegra på salg@itegra.no med ønsket oppsett på tyverimerket.

Etiketten har et mål på 36mm x 80mm og kan kun printe i Sort/hvitt.

Avemballering 

Fjerning av uønsket emballasje knyttet til et eller flere produkter gjør vi enkelt, raskt og rimelig for deg. Vi ber deg ta kontakt med vår salgsavdeling på telefon 33 00 53 00 eller på salg@itegra.no for å definere hva som skal gjøres, og hvordan du og din bedrift ønsker dette. 

Oppdatere Software

Itegra sørger for at enheten er oppdatert til nyeste programvare tilgjengelig på telefonen. 

Lade enhet til 100%

Vi sørger for at enheten er ladet til 100% ved utsendelse slik at kunden alltid mottar en ferdig oppladet telefon.

Legge ekstra informasjon i pakken

Dersom forhandler ønsker at det skal legges ved en oppskrift, vedlegg eller et dokument som sluttkunden har bruk for kan Itegra bistå med dette. Hvordan dette dokumentet skal se ut må forhandler og Itegra bli enige om på forhånd. Ta kontakt med vår salgsavdeling på telefon 33 00 53 00 eller på salg@itegra.no .